Een relatie zoeken

Hoeveel relaties je ook hebt of waar je ook bent in Kolibri, met een paar muisklikken heb je die ene relatie gevonden waar je naar op zoek bent. Begin gewoon de naam in te typen in het zoekveld bovenin (1) en Kolibri zal automatisch je invoer aanvullen. Je hoeft dan alleen nog maar op het resultaat te klikken (2) om naar het detailscherm van je gezochte relatie te gaan.

Weet je de naam niet meer? Je kunt diverse zoekfilters loslaten op je lijst met relaties om het vinden van net die ene persoon of dat ene bedrijf makkelijker te maken.

Klik in het linkermenu op 'Relaties' zodat je de complete lijst met relaties te zien krijgt. Om het zoeken naar die ene persoon makkelijker te maken gebruik je de zoekfilters boven de lijst.

Is het een actieve of inactieve relatie? Een persoon of een bedrijf? Uit welke plaats komt de relatie? Behoort hij/zij tot een relatiegroep? Als je deze filters gebruikt  wordt het vinden van die ene relatie een stuk eenvoudiger, simpelweg omdat de lijst een stuk korter is geworden.

Klik op een van de filters en selecteer je keuze. Alleen die relaties die aan dat criterium voldoen zullen nu in de lijst zichtbaar zijn. Door meerdere criteria te gebruiken verfijn je je zoekresultaat zodat je makkelijk die ene relatie terug kunt vinden.