Koppelen van een partner aan een relatie

Het komt vaak voor dat twee van je relaties bij elkaar horen, bijvoorbeeld een pasgetrouwd stel dat op zoek is naar hun eerste appartement.

Om twee relaties aan elkaar te koppelen ga je naar één van de twee en open je het bewerkingsscherm door op de groene knop 'Relatie bewerken', rechts bovenin, te klikken.

Ga dan op de pagina 'Algemeen' naar tab 2 -Details. Typ de naam van de partner in het veld 'Partner' (1) en Kolibri zal die automatisch aanvullen als de partner al als relatie bestaat (2). Mocht de partner nog niet tussen je relaties staan dan krijg je de optie om deze alsnog als nieuwe relatie aan te maken (3).

Als je het vinkje 'Adres met partner gelijk houden' aanvinkt, zal het adres van de partner hetzelfde worden als van deze relatie (4).

Klik vervolgens op de knop 'Opslaan' en de partner is aan de relatie gekoppeld.