Hoe markeer ik een taak als voltooid?

Om in het takenoverzicht een taak als voltooid te markeren, klik je simpelweg op het lege vakje links naast de bijbehorende taak. Op deze manier verdwijnt de taak uit de lijst met nog uit te voeren taken. Je kunt hem weer terugvinden als je filtert op uitgevoerde taken.

Je kunt de taak ook openen door er op te klikken en dan in het detailscherm op de blauwe knop "Markeer als voltooid" te klikken.