Voorbehoud intrekken / wijzigen

Wanneer het voorbehoud bijna verloopt, krijg je hiervan een notificatie zodat je de data eventueel tijdig kunt wijzigen. Wanneer een koper afziet van de koop, wil je graag dat de woning weer beschikbaar komt op het internet. Dit kan je doen door op de knop te klikken 'beschikbaar maken'. Mocht je de datum van het voorbehoud, of andere transactiegegevens willen wijzigen, dan klik je op de knop 'wijzigen'.

Als de datum voorbehoud eenmaal is aangebroken kan het voorbehoud niet meer worden ingetrokken, het is dus belangrijk dat je de datum goed in de gaten houdt!

Hiervoor kun je een herinnering aanmaken. Deze kun je instellen door in de instellingen naar Gebruik - Herinneringen te gaan en daar aan te geven hoe lang je van te voren herinnerd wil worden dat er een datum voorbehoud verloopt.