Waarom staat mijn opdracht niet op Funda?

Je hebt je pand vanuit Kolibri op Funda aangemeld, maar op Funda wordt deze niet getoond.

Dit kun je in de meeste gevallen zelf direct oplossen. Het betreft namelijk vaak een veld dat niet is ingevuld of een waarde die is ingevoerd en die niet juist is.

Achterhaal allereerst de bijbehorende foutmelding:

1. Ga in Kolibri naar de betreffende opdracht.
  2. En klik onderin op 'Bekijk alle mediapartners'.

Wanneer je dit gedaan hebt kom je op onderstaande pagina terecht.

Hier zie je vervolgens een lijst met alle mediapartners. Bovenaan staan de geactiveerde partners, daaronder de niet-geactiveerde partners.

Zoals je op het voorbeeld hieronder kunt zien, staat er bij Tiara Wonen (= Funda) 'Geweigerd' en daaronder de foutmelding.

In dit geval wordt de opdracht dus niet bij Funda aangemeld omdat er nog servicekosten moeten worden ingevuld.