Hoe filter ik in de lijst met zoekers?

In het scherm "Zoekers" zie je iedereen voor wie een zoekopdracht is aangemaakt in Kolibri, of, als je een Housenet website hebt, die een zoekopdracht hebben aangemaakt op je website. Standaard opent dit scherm met alle zoekopdrachten die in opdracht staan.

Je kunt de lijst met zoekers verfijnen door gebruik te maken van de filters aan de linkerkant. Wil je alleen zoekers zien die op zoek zijn naar particulier huuraanbod? Vink in de filters bij Type opdrachthet veldje Particulier aan en bij Soort opdracht en in de lijst zullen alleen die zoekers zichtbaar zijn.

Boven de lijst zie je in het blauw in een oogopslag welke filters er aangevinkt zijn. Door op het kruisje bij een filter te klikken verwijder je deze weer.