Funda in Business

Als je bedrijfsaanbod hebt wil je dat waarschijnlijk ook op Funda in Business getoond hebben. Om je aanbod daar op geplaatst te krijgen moet de koppeling tussen Kolibri en Funda in Business geactiveerd zijn. Om deze koppeling te activeren ga je naar de instellingen van Kolibri door rechtsboven op je naam te klikken en "Instellingen" te selecteren.

Klik vervolgens in het instellingenmenu op "Mediapartners" en scroll in het scherm naar Funda in Business (Brancheorganistatie). Klik dan op de groene knop "Activeren" achter Funda in Business.

Wij krijgen vervolgens een melding dat je Funda in Business hebt geactiveerd en zullen contact met je opnemen om het proces in werking te zetten. Reken op drie à vier werkdagen om het hele proces af te ronden. Gedurende deze periode zal de groene knop "Activeren" veranderd zijn in een oranje knop met de tekst "Activatie in behandeling".

Is het proces eenmaal doorlopen dan zal de oranje knop veranderen in de knop zoals die er hieronder uitziet achter "Housenet" en kunnen je opdrachten op Funda in Business gepubliceerd worden.