Funda Desk activeren

Het e-mail adres dat je moet invullen in de FundaDesk zou zichtbaar moeten zijn onder het kopje 'instellingen' bij de app FundaDesk in Kolibri.

Dit mail adres dien je vervolgens in te voeren in de FundaDesk onder 'contactvoorkeuren' . Nadat je hier op geklikt hebt zie je een knop 'bewerken', hier vul je vervolgens het door Kolibri gegenereerde e-mail adres in.
De aanvragen zullen dan in Kolibri binnenkomen als Notificatie.