Kolibri support - Nieuw in Kolibri

Allereerst, welkom bij de club! Leuk dat je aan de slag gaat met Kolibri.

Wij op onze support afdeling doen er alles aan om je tevreden te houden en zo snel mogelijk te kunnen helpen. Hieronder leggen we je uit op welke manieren je antwoorden kunt vinden op je vragen en hoe je met ons in contact kunt komen, zodat je nooit met je handen in het haar hoeft te zitten.

Goed om te weten: wanneer je Kolibri geopend hebt zie je rechts bovenin de 'Help' knop.

Zodra je daar op klikt opent het helpcentrum waar je alle handleidingen en antwoorden op je vragen vindt. Bij veel van deze handleidingen staan ook uitleg video's.

Met de tabjes onderin kun je door het helpcentrum navigeren. Het tabje 'Home' (1) geeft je de mogelijkheid om snel via zoekwoorden een antwoord op je vraag te vinden, het tabje 'Helpcenter' (2) geeft je direct toegang tot de artikelen op onze support website, via het tabje 'Chat' (3) kun je live met ons chatten als je geen antwoord op je vraag hebt kunnen vinden en in het tabje 'Tickets' (4) kun je direct een ticket bij ons inschieten.

Tenslotte kun je door op het kruisje (5) te klikken het helpcentrum weer sluiten.

Chat met ons

Kun je het antwoord op je vraag niet direct vinden? Door op het tabje 'Chat' te kliken opent het chatscherm. Zijn je naam en e-mailadres al niet automatisch ingevuld dan kun je dat nu doen. Typ je bericht in en klik op Enter.

Vanuit deze chat kunnen wij ook live meekijken op je scherm. Hiervoor klik je in de chat eerst op de drie puntjes, en vervolgens op 'scherm delen' zoals hieronder:

We doen er alles aan om deze chat zoveel mogelijk te bemannen en antwoorden zo snel als dat we kunnen. Omdat wij sneller groeien dan soms bij te houden is, lukt het niet altijd om de chat direct te beantwoorden. De chats worden gelukkig altijd bewaard en automatisch naar een ticket geconverteerd zodat wij hier later op terug kunnen komen. Je zult dan per e-mail van ons bericht krijgen.

Soms kan het voorkomen dat je ergens even niet uitkomt. Geen probleem! Wij bieden hulp op afstand. Via Teamviewer kunnen wij meekijken op jouw scherm. Handig als je Teamviewer alvast op je computer hebt geïnstalleerd. Je kunt Teamviewer hier downloaden . Zodra je Teamviewer opent zie je je Partner ID en je wachtwoord staan,  deze hebben wij van je nodig om mee te kunnen kijken.

Een ticket indienen

Het tabje 'Tickets'in het helpcentrum geeft je de mogelijkheid om gelijk een ticket in te dienen. Wij krijgen dit ticket dan binnen op onze support afdeling.

Uitlegvideo's

Daarnaast kan je ook altijd kijken op ons YouTubekanaal waar je een overzicht vind van alle video's over Kolibri. Ons kanaal wordt regelmatig aangevuld met nieuwe video's.

Tips en tricks om snel geholpen te kunnen worden

Lees ook deze pagina met tips en tricks om snel geholpen te kunnen worden!

Aan de slag

De belangrijkste functionaliteiten binnen Kolibri worden in onderstaande video doorgenomen. Mocht je het uitgebreide artikel willen lezen? Dan kan dat hier .

Kolibri instellen

Om te leren hoe je Kolibri kunt instellen kan je onderstaande video bekijken of uiteraard ook het uitgebreide artikel lezen .

Een opdracht invoeren

Wanneer je voor het eerst een woning aanmeldt, is het handig om onderstaande video eerst te bekijken. Kijk je liever de video's stap voor stap met daarbij geschreven uitleg? Dan wil ik je graag doorverwijzen naar dit artikel .