Kolibri instellingen

In de instellingen van Kolibri kun je zelf veel zaken wijzigen of toevoegen om het gebruik zo makkelijk mogelijk te maken. Het invoeren van nieuwe vestigingen of medewerkers, hoe je briefpapier er uitziet, de weergave van je agenda enz.

Klik rechtsboven op je naam en selecteer 'Instellingen'.

Je komt nu in het overzichtsscherm van je Kolibri instellingen. Aan de linkerkant zie je de categorieën waarin de instellingen zijn onderverdeeld.

We zullen deze categorieën één voor één behandelen. Klik op onderstaande links om naar de betreffende categorie te gaan.