De status 'verkocht' aanpassen.

Zodra de ontbindende voorwaarden zijn verstreken, veranderd de status van de woning automatisch naar Verkocht. Hiervan ontvang je een notificatie zodat je deze datum voor het verstrijken eventueel nog kunt aanpassen. Zodra een woning eenmaal de status verkocht heeft, kan dat niet meer worden aangepast. Helaas kunnen wij dit achter de schermen ook niet realiseren omdat de status al als verkocht is doorgestuurd naar de mediapartners. Een eenmaal afgemeld pand kan niet meer gemuteerd worden.

Wat je zou kunnen doen is het pand dupliceren zodat je deze opnieuw als verkocht onder voorbehoud kunt  aanmelden. Hou er in dat geval wel rekening mee dat dit dan een nieuwe publicatie is waarvoor Funda kosten zal berekenen. Informatie over hoe je een pand dupliceert vind je hier.