Werken met taken

In het dashboard van Kolibri zie je onder het kopje 'Je taken vandaag' (1) een handig overzicht van de taken die je voor vandaag hebt ingepland.

Door op een van deze taken te klikken ga je direct naar het detailscherm van die taak waar je de eventuele achtergrondinformatie kunt bekijken of de datum aanpassen.

Door op het linkje 'Naar het taken overzicht' (2) of in het linkermenu op 'Taken' te klikken (3) ga je naar je volledige takenlijst. Door op het vakje voor de taak (4) te klikken geef je aan dat de taak voltooid is en zal hij naar het lijstje van voltooide taken verplaatst worden.

In je volledige takenlijst kun je een filtering maken van welke taken je wil bekijken (1), onder welke categorie de taken moeten vallen (2), en van wie de taken zijn die je wilt zien (3).
Afhankelijk van de ingestelde filters zie je de taken voor vandaag, de taken die in de toekomst liggen en de taken die al voltooid zijn. Om naar de details van een taak te gaan klik je in de lijst op de betreffende taak.

Door op het vakje voor de taak te klikken geef je aan dat de taak voltooid is en zal hij naar het lijstje van voltooide taken verplaatst worden (4).