Tips & Tricks om snel geholpen te worden

Dagelijks denken wij na over hoe we jullie nóg beter en sneller kunnen helpen. Hieronder delen wij graag een aantal tips en tricks hoe wij er samen voor kunnen zorgen om sneller tot de juiste oplossing te komen.

De vernieuwde hulpgids raadplegen.

Alles wat je wilt weten over Kolibri!

Wellicht is het jullie al opgevallen dat we het raadplegen van het helpcentrum hebben aangepast. Je kunt nu snel, in Kolibri zelf, eenvoudig zoeken naar alle antwoorden op je vragen. Je kan door in Kolibri rechts bovenin op '💡 Help' te klikken het vernieuwde helpcentrum openen.

Met de tabjes onderin kun je door het helpcentrum navigeren. Het tabje 'Home' (1) geeft je de mogelijkheid om snel via zoekwoorden een antwoord op je vraag te vinden, het tabje 'Helpcenter' (2) geeft je direct toegang tot de artikelen op onze support website, via het tabje 'Chat' (3) kun je live met ons chatten als je geen antwoord op je vraag hebt kunnen vinden en in het tabje 'Tickets' (4) kun je direct een ticket bij ons inschieten.

Tenslotte kun je door op het kruisje (5) te klikken het helpcentrum weer sluiten.

De beste manier om contact met ons op te nemen.

Een chatter is sneller

Het fijne van chatten is dat we snel de informatie kunnen verzamelen die we nodig hebben om je te helpen, zonder eerst heen en weer te mailen. Mocht je toch even telefonisch contact willen? Laat dan je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Een video maken van je beeldscherm.

Zoals jullie weten werkt Kolibri het best in nieuwere webbrowsers.  Onze voorkeur gaat uit naar Google Chrome, deze browser biedt namelijk een gratis extensie waarmee je met één druk op de knop eenvoudig een video kan maken van je beeldscherm. Super handig om snel aan ons te laten zien welke knopjes je aanklikte waardoor je een bijvoorbeeld melding kreeg.

Klik hier om Loom te downloaden en om een korte uitleg video te zien.