E-mail in Kolibri

We weten dat een belangrijke reden om Kolibri te gebruiken is dat jij als makelaar alle communicatie met relaties op één plaats kan zien. Daardoor kan iedereen in je kantoor altijd alle relevante contactmomenten zien. Facebook Messenger, WhatsApp, Snapchat, er zijn steeds meer manieren om te communiceren met je relaties. Maar er is nog steeds één manier die iedereen gebruikt, die er sinds het begin van de digitalisering is geweest, en die nog lang zal blijven: e-mail.

Kolibri Mail werkt voor een deel zoals je huidige e-mail software. Dat is fijn, want je hoeft niet meer te wennen omdat iets anders werkt dan dat je al jaren gewend bent. Maar Kolibri zou Kolibri niet zijn als we niet een aantal hele mooie, handige functies hadden toegevoegd. In dit artikel laat ik je er graag alvast drie zien.

Het koppelen van je accounts.

Omdat we geloven in vrijheid binnen Kolibri hebben we het mogelijk gemaakt om Kolibri Mail met vrijwel alle grote e-mail providers te koppelen. Ook wanneer je de e-mail oplossing van je hosting provider gebruikt kun je jouw accounts koppelen aan Kolibri. In de video hieronder laten we je zien hoe je binnen 1 minuut je e-mail account hebt ingesteld.

E-mails koppelen aan relaties en opdrachten

Zoals we eerder noemden weten wij dat het ontzettend belangrijk is dat jij als makelaar alle communicatie met relaties en over opdrachten op één plek kan zien. We hebben het in Kolibri Mail ontzettend makkelijk gemaakt om je e-mails te koppelen aan relaties en opdrachten. In deze video laat ik je zien hoe je dat met 1 klik kan doen.

Na het koppelen van een e-mail aan een relatie en opdracht kun je in de mail in de tijdlijn altijd terugvinden, zelfs wanneer je de e-mail uit je inbox hebt verwijderd.

E-mail templates

Natuurlijk heb je in Kolibri ook de mogelijkheid om templates te gebruiken, dit voorkomt dat je sommige mails keer op keer opnieuw moet typen.
In deze handleiding zie je hoe je dit gemakkelijk kan gebruiken.

Ook kun je gebruik maken van mergevelden in de mail van Kolibri. Deze functionaliteit ken je waarschijnlijk al van de afspraakbevestigingen. Hiermee kan Kolibri bepaalde stukken voor je invullen wanneer je de e-mail koppelt aan een relatie of opdracht, zodat je zelf minder tijd hoeft te besteden aan het opstellen van een e-mail.