Een testimonial pagina maken (verkochte/verhuurde panden)

Je hebt een aantal tevreden klanten die een goede referentie hebben achtergelaten welke je in Kolibri hebt ingevoerd (lees hier hoe je dat doet). Natuurlijk wil je deze goede referenties ook op je website laten zien.

Hieronder vertellen we je hoe je dat doet.

Log in in het CMS van je website en ga in het linkermenu naar Pagina's (1) - Hoofdmenu (2). Klik vervolgens rechtsboven op de knop "Nieuw" (3) en selecteer "Systeempagina..." (4).

Je komt nu in het eerste tabje van het bewerkingsscherm, "Eigenschappen." Wat je hier het beste in kunt voeren staat beschreven op de pagina " Een systeempagina maken". Heb je de velden in deze tab ingevoerd dan klik je op "Volgende". Je zit nu in de tab "Inhoud" waar je aangeeft dat op deze pagina de referenties getoond moeten worden.

Klik hiervoor op het pijltje naast het veld onder "Welke Housenet functionaliteit wil je op deze pagina gebruiken?" en selecteer "Een pagina waarop je testimonials worden getoond".

Vul hierna het veld "Titel" in (dit wordt de titel van deze pagina op je website) en eventueel nog het veld "Tekst". Deze tekst zal op je website boven de testimonials getoond worden.

Een uitgebreide uitleg van de overige tabs op deze pagina staat op de pagina "Een systeempagina maken".

Het uiteindelijke resultaat ziet er dan als volgt uit op je website: