Hoe zet ik een project op mijn website?

Om nieuwbouwprojecten op je website te zetten moet je deze invoeren in je software.  Werk je met Kolibri? Klik dan hier  om te zien hoe je een project in Kolibri invoert. Maak je gebruik van andere software, neem dan contact met ons op.  Wij vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Projecten op mijn website:

Om de projecten zichtbaar te maken op je website maak je in het CMS van je website een systeempagina aan. Op de pagina "Een systeempagina maken" staat een uitgebreide beschrijving hoe je dat doet.

In de tab "Hoofdtekst" geef je aan welke module er op de pagina getoond moet worden, in dit geval dus "Een webpagina met nieuwbouwprojecten".

Je hebt nu een systeempagina gemaakt die ervoor zorgt dat jouw nieuwbouwprojecten op je website getoond worden. De projecten en bijbehorende woningtypes en bouwnummers worden op de volgende manier op je website getoond:

De pagina 'Uitgebreid zoeken'

Op de pagina "Uitgebreid zoeken" verschijnt een extra tabje dat een pagina opent met een overzicht van alle nieuwbouwprojecten die je in je software hebt ingevoerd.

De overzichtspagina met al je projecten

Hier zie je al je projecten met een foto en de belangrijkste gegevens (naam, prijs, woonoppervlakte etc.) (1) onder elkaar. Aan de rechterkant zie je het aantal objecttypes binnen een project (2).

Door op een project te klikken ga je naar de detailpagina van het project, door op het aantal objecttypes te klikken kun je een keuze maken om rechtstreeks naar een type op die detailpagina te gaan.

De detailpagina van een project

Op deze pagina staan de gegevens van een project, de foto's, een beschrijving en de kenmerken, eventuele toegevoegde brochures en tenslotte de verschillende objecttypes binnen het project. Heb je aan een type bouwnummers toegevoegd dan kun je door op de knop "Toon X woningen" te klikken de objecten zien die onder dit objecttype vallen.

Tenslotte ga je door op één van de objecten te klikken naar de detailpagina van het betreffende object.