Een video of 360° foto's plaatsen bij een opdracht

Op je Housenet website kun je video's en/of 360° foto's bij je panden plaatsen. Omdat video's en 360° foto's in diverse bestandsformaten voorkomen en niet alle browsers even goed met de diverse formaten omgaan hebben we besloten om alleen bestanden die online staan te accepteren. Bestanden die rechtstreeks in je software zijn geüpload zullen niet getoond worden.

Video's kun je het beste uploaden naar een dienst als YouTube of Vimeo, diensten die 360° foto's maken (b.v. Droomhuis360) zullen vaak een link aanleveren waar de foto's zichtbaar zijn.

In Kolibri voeg je video's en 360° foto's toe in het bewerkingsscherm van de opdracht op tabblad 5 - Marketing. Klik aan de rechterkant op de blauwe knop "Video & 360°" en voer de link naar je video of foto in.

De invoer in Kolibri:

In andere softwarepakketten zoals b.v. Realworks heb je vaak de keuze tussen het uploaden van bestanden of het invoeren van een link. Voer hier de link in, uploads zullen NIET werken!

Op je website ziet het er dan als volgt uit, de 360° foto zal zichtbaar zijn achter de knop "Bekijk virtuele tour" en de video onder het tabje "Video".