Opdrachten vanuit Kolibri naar je Housenet website publiceren.

Opdrachten vanuit Kolibri naar je Housenet website publiceren.

Je gebruikt Kolibri voor het publiceren van je opdrachten. Naast Kolibri heb je een Housenet website. Hoe publiceer je jouw aanbod vanuit Kolibri naar jouw Housenet website?

Zoals je bovenaan in het overzichtje hieronder ziet, gaat het automatisch en hoef jij hier niks extra's voor te doen.

Jouw Housenet website is als een mediapartner aan Kolibri gekoppeld. Deze koppeling staat op 'automatisch publiceren'.

Wanneer jij vanuit Kolibri een opdracht publiceert naar bijvoorbeeld Funda, dan publiceert Kolibri deze ook automatisch naar je website. Wel zo makkelijk :)